Определено ще има правителство. Има такъв народ напуснаха безумната позиция на

...
Определено ще има правителство. Има такъв народ напуснаха безумната позиция на
Коментари Харесай

Социолог: ИТН напуснаха безумната позиция на самодостатъчност |

Определено ще има държавно управление.  " ИТН " напуснаха безумната позиция на самодостатъчност и  потеглиха на диалози, което е политическият път за сформиране на държавно управление, различен е въпросът какво ще бъде това държавно управление, това сподели по бTV социологът Кольо Колев.

Според политолога Димитър Аврамов " коалиция " е добра дума.

" Състава на нещо общо, а не " наше " е добра дума. Не можеш да очакваш поддръжка от хората, в случай че не кажеш " желаеме да дадете ваши министри ", тъй като когато някой взе участие с политическите си лица, той носи отговорност ", разяснява той.

Колев изрази вяра, че зад общата фраза " не търсим обединения " въпреки всичко се водят и задоволително договаряния.

" Не е неприятно да имаш съдружен сътрудник. Това ти подсигурява устойчиво ръководство и опция да планираш напред, а не за 6 месеца ", акцентира той и добави: " Какво значи носим отговорност с 65 депутати. Личността на премиера да вземем за пример е извънредно значима, тъй като в случай че бъде определен, може непосредствено да каже " гледайте си работата " и ИТН да не могат да го смъкват, тъй като има 65 депутата. "

Според Аврамов сред Има Такъв Народ, Демократична България и " Изправи се БГ!Ние идваме! " има консенсус по съществени цели - съдебна промяна, оставка на Гешев, преструктуриране в границите на правосъдна система.

" Каквито и грехове да имат ДПС и ГЕРБ наказанието може да бъде единствено институционално през причини. ДПС са в политическа карантина от 10 година Не може партии да бъдат поставяни в капсулация. Не може да има " не " непременно, това ще докара до нова политичиеска рецесия ", почерта политологът.

Експертите се сплотиха към прогнозата, че държавно управление ще има.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР